Tehnologie

Dianys Holding ne arata tiparul clientului si importanta acestui aspect pentru business-urile online

realizare site web

TIPARUL CLIENTULUI SI IMPORTANTA ACESTUIA

Pentru specialistii din mediul online, clientul B2B (Business to Business) este un element extrem de pretios vizat de toti oamenii de afaceri. Astfel, comportamentul utilizatorului in cadrul unei platforme de comert online sau a unui website de prezentare, este atent studiat cu diverse instrumente specializate ce furnizeaza date precum timpul petrecut pe o anumita pagina, zona de interes maxim manifestata in cadrul unei anumite pagini web, pagina de intrare si pagina de iesire, tipul dispozitivului cu care a accesat website-ul, locatia accesarii, limba browser-ului si multe alte criterii importante pentru a defini cu exactitate tiparul clientului.

In momentul in care se demareaza  trasarea unei strategii bine conturate si profesioniste pentru captarea  utilizatorilor unici într-un site web cu design responsive, specialiștii Dianys Enterprises Holdings  tind să seteze anumite filtre care relevă cât de predispuși sunt aceștia la rețelele sociale și platformele digitale de azi.

In medie, mai bine de jumatate din sintagmele interogate in cadrul motorului de cautare Google au fost efectuate din cadrul unui dispozitiv mobil sau tableta. Asadar cresterea vizibilitatii unui website in cadrul motorului de cautare Google si strategia de a oferi o experienta cat mai buna utilizatorului pe dispozitivele mobile dar si pe laptop/desktop ofera un imbold substantial pentru accelerarea conversiei. Preponderent, clientii unui business al anului 2019 sunt consumatori de social media. Conform expertilor, aproximativ 80% din lead-uri provin din cadrul retelei de socializare Facebook care detine monopolul in mediul online la nivel mondial

De asemenea, continutul web si formatarea acestuia sunt elemente extrem de importante in luarea unei decizii cu privire la comandarea unui serviciu/produs. Furnizarea informatiilor complete, intr-un mod cat mai clar si focusat pe produs, adresandu-ne in mod clar, pentru toate tipurile de utilizatori, va stimula substantial conversia crescand astfel vanzarile.

Serviciile de realizare site web marca Dianys Enterprises Holdings cuprind toate criteriile importante pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba o prezenta in mediul online cat mai bine definita, ajungand cu usurinta la potentialii clienti indiferent de modul cum acceseaza acestia website-ul (dispozitive mobile/tablete/laptop/computer), oferind preturi competitive, pentru toate tipurile de companii.

STIRI CARE PREZINTA INERES

Soarele emană un pericol nevăzut

Aniela Maria Vaida

Minune la spital. Medicii i-au ataşat unei tinere piciorul pierdut în accident

Aniela Maria Vaida

Medicii avertizează. Jumătate dintre pacienţii diagnosticaţi cu coronavirus sufereau de această boală

Aniela Maria Vaida
transport persoane germania romania mobilier scolar ipertensione grave hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid hidroizolatii cauciuc lichid